Mierlose Dorpsquiz

Organisatie Mierlose Dorpsquiz 2018

Foto:  Michiel van de Kimmenade

 


Bas Damen (voorzitter)

Wie kent hem niet, het boegbeeld van de Bahama Tamoures, Bas is een aanpakker, hij vindt het geweldig om de eerste editie van de Mierlose Doprsquiz mee op te zetten als hij ergens voor gaat is dat voor 200%. Daarnaast is Bas jeugdtrainer van DKJO en actief lid Heren Recreatie 1.


Koen van de Kimmenade (secretaris)

Koen weet als geen ander bezig te zijn met organiseren, hij vliegt letterlijk door heel Mierlo, even stoppen om een praatje te maken of een bakje koffie kan natuurlijk altijd. Als bestuurslid bij de Dorpszeskamp Mierlo weet hij als geen ander wat het inhoud om bezig te zijn en iets te organiseren. Hij kijkt uit naar de derde editie van de Mierlose Dorpsquiz.


Rob Adriaans (penningmeester)

Als je denkt iets te regelen en je vraagt het Rob, dan is voordat je je zin hebt afgemaakt Rob al weg om het te regelen, een aanpakker en denker. Rob regelt het met zijn grote uitgebreide netwerk van vrienden, familie en collega’s. Rob is een gedreven persoon, dit zien we ook terug bij Scouting Mierlo. Rob is adviseur van de Pivo’s en lid van Plusscouts Mierlo.


Hans Klink (bestuurslid)

Hans is een gedreven persoon, die we kennen van vooral zijn gezelligheid. Zet gerust een biertje voor Hans klaar want deze slaat hij echt niet af. Als ex zanger van de Bahama Tamoures staat Hans graag in de aandacht. Hans zijn andere hobby’s zijn erfgoed (het organiseren/presenteren van de oud-Mierlo quiz en onderhouden Facebook-pagina Mierlo in Beeld) tevens zit Hans bij het OVV en is hij Prins  Twide Hans van de Spruwwejagers.


Mieke van Dijk (bestuurslid)

Het vrouwelijke brein achter de Mierlose Dorpsquiz, we kunnen nu eenmaal niet zonder. Het vrouwelijk brein gaat veel verder dan wij denken en dat hebben we juist nodig. Mieke is een doener, het kan niet gek genoeg of Mieke heeft de oplossing. Positief staat zij klaar en weet de oplossing te geven  voor het probleem waar wij in doordraven.


Michiel van de Kimmenade (bestuurslid & grafisch vormgever)

Uitstraling, logo, banners, sponsordoeken, dit is toch wel het werk waar we Michiel op los kunnen laten! Hij denkt letterlijk “out of the box” en dat is nodig want de quiz moet niet alleen perfect zijn, hij moet ook mooi zijn. In het dagelijks leven is Michiel druk tussen de bloembollen te vinden… en in de weekenden druk met allerlei PR zaken en altijd in voor gezelligheid.


Eric Evers (alleskunner)

Eric, de jongen achter de website, en de man die kan toveren met alle programmeertalen,  ondersteunend voor ons allemaal en de rust zelve. Vanaf de eerste editie is Eric al op de achtergrond aanwezig, wij vonden het nu toch wel tijd om hem toe te voegen aan de organisatie, die jongen heeft het nog niet druk genoeg.
Wij zijn blij dat er Eric aan dit lijstje kunnen toevoegen, want een alleskunner (vooral koffie zetten) hebben we altijd nodig.